Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Υγρός Καθαρισμός Χαλιών

Το πλύσιμο των πολύτιμων χαλιών σας γίνεται στο υπερσύγχρονο τελευταίας γενιάς πλυντήριο – με υποαλλεργικά απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον – όπου με πλήρης αυτοματοποιημένη και ελεγχόμενη διαδικασία επιτυγχάνεται βαθύς, αντιμικροβιακός καθαρισμός, δίνοντας λάμψη και φρεσκάδα χωρίς να φθείρονται και να ταλαιπωρούνται οι ίνες τους.

Βήμα 1: Τίναγμα χαλιού

Το χαλί αφού ελεγχτεί προσεκτικά,οδηγείται σε ειδικό τιναχτικό μηχάνημα στο οποίο με αυτόματο ελεγχόμενο τρόπο απομακρύνουμε όλους τους στερεούς ρύπους από το πέλος μέχρι και την ρίζα του χαλιού. Κατόπιν με την χρήση ουδετέρων υποαλλεργικών απορρυπαντικών -φιλικά προς το περιβάλλον- απομακρύνονται από το χαλί σας τυχόν επίμονοι λεκέδες οι οποίοι απαιτούν ειδική επεξεργασία.

Βήμα 2. Πλύσιμο χαλιού

Εφόσον έχουν απομακρυνθεί τα σωματίδια σκόνης,το χαλί ή η μοκέτα μεταφέρεται στο υπερσύγχρονο βιομηχανικό πλυντήριο στο οποίο γίνεται βαθύς αντιμικροβιακός καθαρισμός.

Οι δώδεκα περιστρεφόμενες κεφαλές σε συνεργασία με τα υποαλλεργικά τελευταίας γενιάς απορρυπαντικά εχουν ως αποτέλεσμα τον άψογο καθαρισμό και την αναζοωγόνηση του χαλιου ή της μοκέτας σας.

Ο μηχανισμός ξεβγάλματος και χτενίσματος που διαθέτει,αναλαμβάνει να απομακρύνει τα υπολείματα των απορρυπαντικών με άφθονο νερό, καθώς και να χτενίσει το πέλος διεξοδικά δίνοντάς του την λάμψη που είχε, όταν το στρώσατε για πρώτη φορά!

Βήμα 3. Αφύγρανση

Σύγχρονη τεχνολογία με Φυγοκεντρικό στράγγισμα για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας. Μετά τη διαδικασία πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό στεγνωτήριο.

Με την διαδικασία αυτή αφαιρείται το 90% της υγρασίας απο το χαλί.Ετσι, το χαλί δεν ξεβάφει, δεν ξεχειλώνει, τα κρόσια γίνονται πεντακάθαρα και δείχνουν σαν καινούρια.

Βήμα 4. Άπλωμα

Φυσικό στέγνωμα μακριά από τις βλαβερές υπεριώδης ακτινοβολίες.

Τα χαλιά σας απλώνονται σε ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους, οι οποίοι παρέχουν προστασία από τις βλαβερές υπεριώδης ακτίνες UV του ήλιου. Έτσι τα χαλιά σας διατηρούν το ζωντανό τους χρώμα και στεγνώνουν φυσικά.

Βήμα 5. Ποιοτικός έλεγχος

Το χαλί σας αναπνέει!

Εξετάζουμε προσεκτικά το χαλί σας έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρο, απαλλαγμένο απο λεκέδες και περιττά χνούδια.

Αυτοματοποιημένο συσκευαστικό μηχάνημα θα χτενίσει για άλλη μια φορά το πέλος του χαλιού και μετρώντας ηλεκτρονικά την υγρασία και τις διαστάσεις του, θα το συσκευάσει σε ειδικά διαμορφωμένες νάυλον θήκες, οι οποίες επιτρέπουν στο χαλί να αναπνέει διατηρώντας το έτσι σε άψογη κατάσταση.

 

Βήμα 6. Φύλαξη χαλιών

Τα χαλιά σας αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένα ράφια,σε προστατευόμενο χώρο με σταθερές ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος, έτσι ώστε όταν τα παραλάβετε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με οσμές η ακόμα χειρότερα με υγρασία και μούχλα.