Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Για καθαρά χαλιά
σαν καινούργια!

Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Ο χρόνος που περνάτε πάνω στο στρώμα σας είναι το 1/3 της ζωής σας! Το να κοιμάστε λοιπόν σε ένα καθαρό και υγιεινό στρώμα δεν είναι μια πολυδάπανη πολυτέλεια, αλλά μια υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ο βιοκαθαρισμός γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στον χώρο σας και σας απαλλάσσει μια και καλή απο τους απρόσκλητους επισκέπτες όπως ακάρεα, μύκητες, βακτήρια,σωματίδια σκόνης ,αλλά και όλα τα παθογόνα μικρόβια που έχουν συσσωρευθεί μέσα στο στρώμα όσο καιρό χρησιμοποιείται. Όλα τα παραπάνω είναι υπεύθυνα για αλλεργίες που ίσως σας ταλαιπωρούν αλλά και για σοβαρότερα προβλήματα, βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα όπως άσθμα,βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση.

Υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι αν ένα βρέφος ή ένα μικρό παιδί μεγαλώνει σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση ακάρεων ή άλλων αλλεργικών παραγόντων τότε είναι πιθανότερο να αναπτύξει αλλεργίες, άσθμα ή και τα δύο.Ακόμη κι αν δεν έχετε σήμερα αλλεργική ευαισθησία στα ακάρεα και την σκόνη, αυτά σίγουρα επηρεάζουν το αναπνευστικό σας σύστημα και τη καθημερινότητά σας, ενώ η έκθεση στα ακάρεα ή άλλου τύπου αλλεργιογόνα αυξάνει τις πιθανότητες να αναπτύξετε αλλεργία στο μέλλον ανεξαρτήτως της ηλικίας σας.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη!!!

Έρευνες έδειξαν ότι σε ένα μονό στρώμα ύπνου, υπάρχουν έως και 10.000.000 ακάρεα τα οποία παράγουν την τριπλάσια ποσότητα σε περιττώματα και λοιπές αλλεργιογόνες ουσίες.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το δωρεάν TEST καθαριότητας που σας παρέχουμε.

Το συγκεκριμένο test έγινε σε στρώμα ενός έτους και η διάρκεια του ήταν μόλις 10 δευτερόλεπτα. Μπορείτε να διακρίνετε ότι η ποσότητα που μαζεύτηκε είναι αρκετή για να σας πείσει ότι το στρώμα που κοιμάστε δεν είναι και τόσο καθαρό!!!

Ο βιοκαθαρισμός διαρκεί 15-35 λεπτά ανάλογα το μέγεθος του στρώματος  και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Στάδιο 1.

Ειδική συσκευή με εξαιρετική δύναμη αναρρόφησης εώς και 30cm βάθος, παλμικές δονήσεις και φίλτρο ΗΕΡΑ (High Efficiency Particulate Air) συλλέγει οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο στρώμα, συγκεντρώνοντάς τα μέσα στα φίλτρα της μηχανής, χωρίς να ανακυκλώνονται στον αέρα.

Στάδιο 2.

Ειδική λάμπα υπεριωδών ακτίνων UV-C εξουδετερώνει ακάρεα και βακτήρια, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση χημικών ουσιών.

Στάδιο 3.

Ο βιοκαθαρισμός ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό ενός υποαλλεργικού σπρεύ που δρα αντιβακτηριδιακά, καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακάρεων,απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας.

 

Γρήγορα και αποτελεσματικά με ένα τηλεφώνημα!